Please assign a menu to the primary menu location under menu

PienTV

PienTV inspireert, schudt wakker en geeft een goed gevoel.

Online televisie voor vrouwen in Nederland en België!
PienTV gaat van hoofd naar hart, van onrust naar rust, van denken naar doen. We maken programma’s over gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

De druk van de maatschappij is enorm geworden,… en in veel gevallen verantwoordelijk voor stress, disbalans, onrust en daardoor gezondheidsproblemen.

Een gejaagd leven, schuldgevoelens, je niet gehoord of begrepen voelen en onzekerheid, is geheel of gedeeltelijk herkenbaar voor veel vrouwen. Het zijn in ieder geval gevoelens die ervoor zorgen dat je het contact met jezelf kwijtraakt en nog meer stress kunt krijgen, dus geen optie!

Een leven vanuit je hart, in rust en ontspanning, met passie en plezier wel!

PienTV helpt vrouwen daarbij. Ieder mens kan zich lekker(der) in zijn vel voelen!

Daarom maken we televisie programma’s voor vrouwen die openstaan voor:
* verandering en het beste uit zichzelf willen halen
* persoonlijke aandacht en ontwikkeling
* de kracht van bewustzijn en regisseur blijven van je leven

PienTV laat de kijkers inzien dat Contact het belangrijkste sleutelwoord is, om gezond, gelukkig en succesvol te zijn, en om een verschil te kunnen maken naar de wereld om je heen.

BEKIJK DE EERSTE AFLEVERING VAN PIENTV

8 reacties

 1. Lieve Pien!
  Wat ben ik blij dat je met dit geweldige programma online bent begonnen!
  Er is veel behoefte aan! Al die vrouwen die op zoek zijn naar de kracht in zichzelf. Die ze natuurlijk al lang al hebben maar ergens “along the way” uit het oog zijn verloren. Jij kunt met jouw inzichten en tools via dit platform een hele fijne en warme toevoeging betekenen voor vrouwen die weer willen stralen en leven vanuit hun kern!
  Lieve warme hug San X

  1. Precies lieve San, dat is precies wat in het leven zo’n waarde geeft….mensen die stralen en hun leven leven vanuit de kern. Dat geeft kracht en energie voor jezelf en je omgeving. Een warme hug voor jou,….in deze nu zo koude dagen, Pien

 2. Lieve Pauline,

  Van Harte Gefeliciteerd met de lancering van je eigen TVkanaal!

  Vanavond heb ik voor het eerst je website bekeken van PienTV.
  Het ziet er allemaal heel mooi en inspirerend uit. Ook de filmpjes op de facebook pagina zijn prachtig en geven een positief gevoel o.a. die met het orkest op straat.
  Ik heb alle drie de delen gekeken van de speech van Caroline Casey, wat knap van haar om zo eerlijk en open voor een publiek haar verhaal te durven vertellen.

  Ik kijk uit naar je afleveringen die, afgaande op de trailer, ook voor mannen zeker het bekijken waard zijn!

  Veel Liefs en Succes!
  Ralph

  1. Leuk, dat je kijkt Ralph…ik ben heel erg benieuwd naar je bevindingen over de verschillende afleveringen. Is het ook herkenbaar wat je ziet,..ondanks dat je een man bent 😉 Ik lees het graag. Groetjes en tot gauw, Pien

 3. Lieve Amie, het was zeker een enorme uitdaging om PienTV te maken. Vooral omdat het onthaastTV is. Ook de montage samen met Thomas was erg bijzonder en zeer zeker veel werk,…gelukkig ziet een ieder dat er echt van af 🙂 Dank je wel voor al je mooie woorden…dat geeft me een erg goed gevoel, ook om door te kunnen zetten. heb je de volgende afleveringen al gezien? Groetjes Pien

 4. Lieve Pauline, Ik heb alle afleveringen bekeken en wil je ontzettend bedanken dat je zoveel moois in de wereld hebt gebracht door PienTV te starten! Ik vind het speciaal om een deel van de reizen van Pauline de Wilde en Judith Peereboom mee te maken door het bekijken van jouw afleveringen. Het zijn bijzondere en openhartige verhalen geworden.
  Inspirerend om te zien hoe zij, door zich open te stellen en met goede hulp en de juiste handreikingen, hun kern hervinden en weer tot bloei komen.
  Zoals ik je eerder schreef, je kan zien dat het programma door jou en je team met veel positiviteit en liefde is gemaakt en het echt vanuit je hart komt. Heel mooi hoe je liefdevol en krachtig advies geeft. Ik vind dat je zo’n uniek talent hebt om te luisteren en te observeren zodat je de woorden achter de woorden hoort. Dank je wel en ik kijk uit naar de komende reeks! Veel liefs Ralph

Comments are closed.