Na de geboorte van mijn dochter Deva in 1996 besloot ik de horeca vaarwel te zeggen. Passie voor bewegen heb ik altijd gehad, dus volgde ik een opleiding als Aerobic instructeur. Mijne nieuwe uitdaging werd lesgeven en wat is dat fijn om te doen.

Na een aantal jaren lesgeven kwam Pilates in het nieuws. Ik was verkocht en volgde in 2003 en 2004 opleidingen en workshops om mijn kennis uit te breiden. Door Pilates werd ik nog bewuster van hoe het lichaam functioneert en hoe belangrijk een juiste houding is, zeker in dit computertijdperk en de vele uren die eraan worden besteed.  

In 2010/2011 volgde ik nog een Ashtanga & Power Vinyasa Teacher Training en vond ik nog meer verdieping in beweging, ademhaling, anatomie en filosofie. De afgelopen jaren heb ik meerdere workshops gevolgd in NLP en Core strength training. 

De trainingen die ik geef bestaan uit kracht, conditie, pilates en yoga. Hierdoor ontwikkel je sterkere spieren, meer souplesse en een betere balans. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. 

Het geeft me energie om te zien hoe mensen zich ontwikkelen, sterker worden en zich beter in hun lichaam gaan voelen. Wil je meer van mij zien, kijk dan eens op mijn site:www.christatimmer.nl