Door alle opdrachten en gesprekken in het afgelopen jaar heeft Judith geleerd wat het is om vertrouwen te hebben in haarzelf. Ze heeft leren focussen en structuur te geven aan haar leven door actief te wachten en door in contact te blijven met haar gevoelsleven.

Judith is nu meer in balans en straalt zelfvertrouwen uit.

Colon Hydro Therapeut

Judith is inmiddels Colon Hydro Therapeut en ze is erg blij met haar nieuwe baan waarmee ze mensen met darmproblemen mag helpen. Het belang van goed ademen en loslaten zijn tijdens deze therapie ook erg belangrijk. Haar eigen ervaringen, komen nu prima van pas.

Van overleven naar leven

In de eerste aflevering van deze serie zagen we dat Judith voornamelijk in de overlevingsmodus zat en graag van overleven naar leven wilde. Is het haar gelukt om van overleven naar leven te komen? Judith vertelt dat ze niet meer in de fase zit waarin je alleen maar het knokken bent om jezelf in stand te houden. Ze is nu meer aan het leven en ze heeft haar stappen kunnen zetten. De sturing van Pien, de focus op het opbouwen van zelfvertrouwen, de transformational breathing session van José en het raadplegen van de I Tjing door Marcel hebben Judith op het goede spoor gezet en hebben hun vruchten afgeworpen.

Vertrouwen

Pien heeft Judith uitgenodigd om tijdens een Ben Jij Boeiend seminar een presentatie van 5 minuten te geven over haar ervaringen met het moederschap van een kindje met Down. Vol moed en vertrouwen is Judith op het aanbod ingegaan en heeft vol trots een presentatie gegeven. Ze heeft veel losgemaakt bij de mensen in de zaal en heeft veel leuke reacties en mailtjes ontvangen. De presentatie heeft bij Judith zelf ook veel losgemaakt; ze realiseert zich nu dat dit echt is wat ze wil. Ze wil mensen met een beperking helpen om meer in de maatschappij te komen. Ze is daar ook al hard mee aan de slag gegaan en het lijkt, nu ze zichzelf en haar hart heeft opengezet, vanzelf te gaan. Pien is super trots op Judith en is blij met de prachtige resultaten van het proces dat in gang is gezet.

Tot slot

Wie weet kunnen deze afleveringen met Judith ook jou verder helpen. Wees je bewust van je positieve zelf, kom in contact met je gevoel en je intuïtie. Focus op je ademhaling en leer naar jezelf luisteren. Dit alles zal leiden tot meer zelfvertrouwen en rust en balans in je leven.