In aflevering 1 heb je al kennis kunnen maken met Professor Dr. Li Jie en Renate Bekker. Beide zijn specialist op het gebied van de Chinese geneeskunde.

De kracht van Chinese kruiden

Ook in deze aflevering heeft Pauline van Aken (Pien) van PienTV een mooi gesprek over de Chinese geneeskunde. Over de kracht van Chinese kruiden, acupunctuur, de frequentie van alles dat hier op aarde leeft, wat we kunnen doen wanneer we ziek zijn en wat we nodig hebben om gezond te blijven.

Last van Mastopathie

Omdat Pien zelf van jongs af aan last heeft gehad van Mastopathie en door alles dat ze doet geen last meer heeft, vindt ze het belangrijk deze specialisten te laten vertellen hoe zij daar tegenaan kijken. Mastopathie is een verzamelnaam voor allerlei goedaardige klachten aan borsten.De klachten zijn pijnlijke en gespannen borsten, vooral vlak voor de menstruatie. Mastopathie komt bij 1 op de 10 vrouwen voor.

Dr. Li Jie en Renate Bekker

In het kort: Professor Dr. Li Jie heeft zich meer dan 20 jaar toegelegd op klassieke Chinese geneeskunde (CCM) en heeft een doctoraat in de westerse geneeskunde. En Renate praktiseert ruim 15 jaar Chinese geneeskunde. Zij is Acupuncturist, Chinese kruidengeneeskundige en Tui-na therapeut. Renate is gespecialiseerd in behandeling van vrouwenklachten in de breedste zin van het woord (fysiek/gynaecologisch, mentaal/ emotioneel) en koppels met vruchtbaarheidsproblemen in het bijzonder, alsook stressmanagement. Laat je ook door deze mooie aflevering inspireren en een stap verder helpen en abonneer je op ons youtube kanaal voor meer inspiratie.

Meer inspiratie en maandelijks een mooie video ontvangen?, klik hier.