Na meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt in diverse leidinggevende functies, kwam Marjolein in een burn-out terecht. Daar startte haar zoektocht terug naar vitaliteit en gezondheid. Door het drastisch veranderen van haar voedingspatroon kreeg ze dat tot haar verbazing vrij snel terug. Speciaal voor Pien.TV schrijft Marjolein inspirerende en praktische blogs over gezondheid en vitaliteit.

Burn-Out

Oprichter van de Energieke vrouwen academie en auteur van ‘Voedingskompas’.

Marjolein verdiepte zich verder in de gezondheid van vrouwen en ontdekte dat hormonen en voeding een belangrijke rol spelen bij vitaliteit en gezondheid. Ze besloot daarop haar opgedane kennis en ervaring te delen met andere vrouwen en richtte de Energieke Vrouwen Academie op; inmiddels het grootste online platform voor vrouwen rondom vitaliteit en gezondheid in Nederland. Al meer dan 230.000 vrouwen hebben de weg gevonden naar dit platform. Ook haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen.

Energieke Vrouwen Voedingskompas

Eind 2016 verscheen haar eerste boek ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ op de markt. De ultieme gids met een schat aan kennis en waardevolle tips voor elke vrouw, om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft. Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal. Marjolein is het levende bewijs dat als vrouwen op latere leeftijd in hun kracht komen, ze vaak veel meer kunnen dan dat ze denken.

Zie hier de Blogs van Marjolein