Tegenslag

Na bizar veel tegenslag in korte tijd, gooide ik het roer om. Ik volgde opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset, NLP, Flow, meditatie en alles waarvan ik dacht dat het kon helpen om mijn leven vorm te geven naar het landschap van mijn ziel. Dat hielp een beetje; en toch bleef ik alsmaar denken: Er moet een manier zijn, een methode, die dit alles samenvat én overtreft.

Borstkanker

Toen bleek ik borstkanker te hebben. Van een vriend kreeg ik in deze periode een boekje dat mijn leven definitief heeft veranderd. Op basis van alles wat ik eerder geleerd heb, aangevuld met de lessen in dit boekje, heb ik inderdaad die geweldige, eenvoudige en effectieve methode ontwikkeld die mensen helpt hun droomwensen om te zetten in concrete toekomstdoelen, die ze ook manifesteren! Ik ben uiteraard begonnen bij mezelf. Ik wilde al jaren een boek schrijven. Over het verdriet, de frustratie maar ook de hilarisch grappige situaties waarin een mens met kanker belandt, heb ik De Eentietige Bandiet geschreven.

Wensenmagazijn

Ik publiceer in verschillende media en wil van Mijn Verhaal – Jong Weduwe een nieuwe roman maken. En intussen blijf ik met groot enthousiasme online trainingen ontwikkelen voor mijn platform: Het Wensenmagazijn.nl. Met die trainingen leer ik mensen om ook hun allermooiste realiteit te creëren.

Want wat ik kan, kun jij ook!

Liefs en ik wens je veel leesplezier bij mijn ‘boekverhalen’ op PienTV,

Josje