Vanaf mijn 13e ben ik al bezig met films maken. Geïnspireerd door Youtube begon ik met het monteren van vakantie filmpjes. Ik ben altijd al creatief geweest met bijvoorbeeld tekenen en fotografie.

Ik greep elke mogelijkheid aan om momenten in beelden vast te leggen. Later merkte ik dat mijn passie bij het monteren lag. Ik heb veel filmpjes gemaakt en met vrienden aan projecten gewerkt. 

Montage is waar ik mijn creativiteit in kwijt kan en het liefst al mijn aandacht aan besteed. Het is altijd een leuke uitdaging. Open Studio in Amsterdam afgerond. Daar heb ik veel over alles rondom film geleerd. Eind augustus begin ik met het studeren aan de Filmacademie in de richting montage.

Ik vind het belangrijk om veel ervaring op te doen. Het liefst ben ik elke dag bezig met monteren. Ik leer er veel van en ik vind het heel erg leuk dat ik aan de filmpjes voor PienTV mag werken! Kijk ook eens op PienTV’s youtube kanaal.

Sammie Seuren