Yoga is iets wat ik heel graag doe, maar ik had nog nooit eerder een yoga retreat geboekt. Dit jaar dacht ik: waarom zou ik het niet proberen? Ik kon in deze fase van mijn leven wel wat meer rust gebruiken, dus boekte ik een retreat bij Yoga-Mindfulness-Ibiza. 

Het was echt in één woord geweldig. We verbleven in een grote luxe villa, met een prachtig zwembad en een waanzinnig uitzicht. We kregen elke dag super puur en lekker te eten, dus wat wil je nog meer? Voor veel mensen is zo’n week een onvergetelijke levensgebeurtenis. De retreat helpt je in ieder geval om weer in contact te komen met jezelf en met je innerlijke rust & kracht.  

Ze gebruiken verschillende beproefde tools om je te helpen centreren, te ontstressen, te ontladen en je geluk te vinden daar waar je het bent kwijtgeraakt. Iedere dag deden we aan yoga, meditaties en mindfulness. We hebben ademwerk gedaan, gedanst en we werden persoonlijk gecoacht. We deden ook aan loslaat rituelen. Het was een ware happening en een ongelofelijk fijne en leuke week…

Echt een cadeau voor mezelf.  Wanneer je ook zo’n ervaring wilt hebben: yoga-mindfulness-ibiza.com