Please assign a menu to the primary menu location under menu

Het is Pien duidelijk geworden dat Judith diep in haar hart bang is om onderuit gehaald te worden wanneer ze in de spotlights staat. Hoe kan Judith vrij van angsten leren leven en haar onrust leren loslaten?

In het NU leven

Je kunt je alleen maar vrij voelen als je in het NU leeft. Dan ben je vrij van gedachtes vanuit het verleden en vrij van gedachtes voor de toekomst. In het NU zijn is voelen. Zodra je in je hoofd gaat zitten ben je alweer voorbij aan het NU. Hoe meer we denken, hoe onrustiger we worden en hoe eerder je angsten je vrijheid kunnen belemmeren.

Kleine stappen zetten

Wil je uiteindelijk echt een grote impact hebben met iets wat je graag wil bereiken dan is het juist belangrijk om eerst kleine stappen te durven zetten. Let wel dat voor het zetten van kleine stappen ook moed nodig is! Kleine stappen zullen gemakkelijker te nemen zijn wanneer je minder bezig bent met de gedachte om je doel te bereiken

Angsten

Judith legt uit dat ze niet zozeer bang is dat ze iets niet haalt, maar juist bang is voor als ze het wel haalt! Ze heeft namelijk angst om onderuit gehaald te worden wanneer ze in de spotlights staat. Pien benadrukt dat daarom het nemen van die kleine stappen zo enorm belangrijk. Je kunt daarmee goed zelfvertrouwen opbouwen en uiteindelijk je angst overwinnen.

Moed

Voor Judith is het persoonlijk belangrijk om mensen wakker te schudden en bewust te maken van de waarde van mensen met een beperking. Om deze persoonlijke boodschap in het openbaar te presenteren is veel moed nodig waar het Judith op dit moment nog aan ontbreekt.

I Tjing consultant

De opdracht voor Judith is om erachter te komen wat haar weerhoudt om authentiek en moedig te zijn. Omdat veel antwoorden verscholen liggen in ons onderbewuste maakt Pien voor Judith een afspraak bij I Tjing consultant Marcel Dierselhuis. In de volgende aflevering zien we wat de I Tjing voor waardevols zal brengen.
KLIK HIER VOOR AFLEVERING 6