Creatief denken

De meeste vrouwen kennen net als ik vast het boek ‘Eten, bidden, beminnen’ van de auteur Elizabeth Gilbert creatief denken.

De heilige plek op Bali, waar ik in 2008 was, toen het nog geen toeristisch trekpleister was, kan ik me nog helemaal voor de geest halen.

In haar nieuwe boek 
‘Big Magic’ onderzoekt ze de kracht van creatief leven. Ik ervaar Elisabeth zelf als erg geestig en diepzinnig en haar stijl van spreken en performen spreekt mij enorm aan. Ze laat je zien hoe je je ideeën kunt omarmen, hoe je nieuwe uitdagingen het hoofd kunt bieden en hoe je je dagelijks leven met meer vervulling kunt leiden.

Wanneer je je creativiteit aanboort, verrijkt het je, zegt Elisabeth: “Een creatief leven is een verhevigd leven. Het is een groter leven, een uitgedijd leven, een veel interessanter leven.”

Laat je verrijken en inspireren en sta er ook eens bij stil hoe jij je creativiteit naar buiten brengt.