Medisch Thermograaf

Vandaag gaan Pauline van Aken (Pien) en Juliette Grimbergen (Juul) van PienTV naar medisch thermograaf, Francine van Broekhoven. Zij is expert op het gebied van borstgezondheid en kan borsten onderzoeken m.b.v. thermografie. Pien weet inmiddels dat borsten je goed laten zien hoe het met je gezondheid is gesteld. Ze heeft heel lang veel last gehad van mastopathie (pijnlijke en opgezette borsten) en een jaar geleden de boodschap gekregen dat ze mogelijk borstkanker had. Later bleek dat DCIS te zijn. Voorstadium van borstkanker.

Borstgezondheid

Pien heeft zich tot de dag van vandaag niet laten opereren, omdat zij het anders doet en in een andere weg gelooft. De weg van complementaire behandelmethode in combinatie met de reguliere zorg. Met haar bewustzijn en wijsheden op het gebied van gezondheid, zoals voeding, en haar mentale, fysieke en emotionele welzijn, heeft ze zichzelf aangepakt, met gevolg dat ze geen last meer heeft van mastopathie en haar borsten veel gezonder zijn en het volgens de artsen van het ziekenhuis voldoende is om onder controle te blijven.

Preventie & aanpakken van de oorzaak

Met deze video wil PienTV vrouwen ervan bewust maken hoe belangrijk het is om goed voor jezelf en je borsten te zorgen. Je hebt maar 1 lichaam, wees daar zuinig op en luister goed naar de signalen van je lichaam. Pien’s visie is dat iedere patiënt, omwille van zijn/haar eigen gezondheid, zoveel mogelijk moet samenwerken met specialisten vanuit de reguliere zorg in combinatie met complementaire behandelmethoden. Met als doel: preventie plus het aanpakken van de oorzaken van ziekten, met focus op het gehele systeem van de mens, (i.p.v. tunnelvisie met enkel de focus op het probleem).

Wil je meer informatie, ga dan naar De Groene Zuster

Wil je meteen aflevering 2 bekijken? Klik dan hier