In verbinding

Met Beeldverhalen wil ik graag mensen met elkaar in verbinding brengen door een inkijk te geven in het leven van een ander, ieder met hun eigen uitdaging.

Ik vind het fijn om jou als kijker te prikkelen om je open te stellen. Je in te leven in een ander en compassie te hebben.

Dankbaar

Ik vind het zelf fascinerend wanneer mensen een nieuwe start maken. Hier is namelijk moed en veerkracht voor nodig. Om toch – ook al zit het soms tegen – telkens weer opnieuw te kiezen en het avontuur aan te gaan. Of het nu gaat om het krijgen van een kindje, een verhuizing of vertrek naar het buitenland, ziekte een scheiding of het verlies van een dierbare, een nieuwe loopbaan of je eigen onderneming opzetten.

In mijn werkwijze neem ik graag tijd en aandacht om elkaar beter te leren kennen. De mensen die mij binnenlaten in hun wereld om prachtige beeldverhalen van te mogen maken, ben ik dankbaar voor het vertrouwen.

Ik wens ook jou een moedig leven vol vertrouwen toe!

Ilona van der Nat

Schitterendbeeld.nl