Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een paar foto’s op het mood board van Pauline waren wel heel prominent in beeld. Het blijkt niet zonder duidelijke rede … Ook krijgt Pauline een nieuwe opdracht die alles met loslaten te maken heeft.

Het “dankbaar” plaatje knalde uit het mood board. Pauline legt uit waarom.

Harmonie

In haar mood board wilde Pauline graag naar voren laten komen dat ze een zelfverzekerde presentatrice wilde zijn die goede dingen neerzet. Maar op de een of andere manier wilde dat maar niet lukken …. Ze kwam steeds maar terug op het begrip “harmonie” waar ze continue naar op zoek is zoals bijvoorbeeld naar de “harmonie” in haar gezin. Met name het accepteren van haar gezinssituatie en het vertrouwen hebben in haarzelf zullen helpen om harmonie te kunnen voelen. Pauline is zich bewust geworden dat ze enorm dankbaar is voor het moeder zijn van haar zoontje en het bonusmoederschap van haar 3 dochters vandaar dat het “dankbaar” plaatje ook zo opvalt.

Met trots laat Pauline een beeldje zien dat de ex van haar man samen met de bonusdochters gekocht hadden als cadeau voor de geboorte van Beau. Het is een beeldje van een hecht gezin met 3 grotere kinderen en een kleine baby. Ze was erg ontroerd toen ze dit kreeg omdat dit zo stond voor wat ze graag wilde. Ook had de ex van haar man haar verzekerd dat het enige wat de bonusdochters echt nodig hadden harmonie was en dat ze het enorm waardeerde dat Pauline zo met de meisjes begaan was.

Loslaten

Voor de volgende opdracht wil Pien weten waar de kledingkast van Pauline is en waar haar schoenen staan. Ze wil wat dingen uitzoeken voor de volgende opdracht. Lukt het Pauline om de regie uit handen te geven? In de volgende aflevering gaat Pien Pauline meenemen naar “iets” dat Pauline gaat leren haar controle totaal los te laten en uit het hoofd te komen.

KLIK HIER VOOR AFLEVERING 6

4 reacties

 1. Lieve Pauline en Pauline,

  Aflevering 5 vond ik een ontzettend mooie aflevering, waarin Pauline de Wilde bloot geeft wat in haar huidige situatie de allerbelangrijkste kernwaarde is. En het einde maakt me wel weer erg nieuwsgierig naar de volgende aflevering!

  Pauline in het kwadraat.

  Dank jullie wel,

  Margret van Gaalen

  1. Lieve Margret,….Pauline in kwadraat, leuk 🙂 Ben benieuwd wat je van de volgende afleveringen vond. Hoor het graag van je, Groetjes Pien

 2. Beste Pauline,

  Wat een ontzettend mooie afleveringen heb je gemaakt. Heel puur en vanuit het hart. Wat ontzettend goed van Pauline dat ze zich zo kwetsbaar kan opstellen.

  Veel succes met het verdere vervolg,

  Nathalie

  1. Kwetsbaarheid geeft kracht en maakt een mens zo bijzonder en uniek! Dus dank je wel en inderdaad gaat alle dank ook uit naar Pauline, want zonder haar… niet zulke mooie TV. Groetjes en graag tot de volgende aflevering, Pien

Comments are closed.