Please assign a menu to the primary menu location under menu

Een positieve, mooie en inspirerende vrouw, was mijn gedachte nadat ik Jessica Kouwenberg had mogen ontmoeten. Een vrouw met alopecia, een haarziekte.

Ik probeerde mij vooraf in te voelen hoe het zou zijn om als vrouw zonder haar door het leven te moeten gaan. Dat van de ene op de andere dag mijn buitenkant er zo anders uit zou zien, maar mijn binnenkant niet. Die buitenkant die vaak zo een grote rol speelt in het beeld dat anderen van ons hebben. Of hoe wij zelf denken te moeten zijn.

Een kijkje in haar ziel

In gesprek met Jessica mocht ik in haar ziel kijken. Ze vertelde mij vanuit kwetsbaarheid hoe alles begon, wat deze haarziekte met haar deed, hoe ze ermee om is gegaan en waar ze nu staat. Zo vertelde ze mij dat reflectie, zelfacceptatie en liefde krachtige innerlijke bronnen zijn waar je altijd uit kunt putten. En dat heeft deze prachtige vrouw zeker gedaan! Anders zou ze wellicht niet zo stralen en positief zijn, zoals ze is. Klik hier voor meer informatie over Jessica Kouwenberg.

Beeldverhalenmaker

Voor meer informatie over Ilona van der Nat kijk op: Schitterendbeeld.nl